Арцхивер ТАР.ГЗ

Тар.гз Предности: брзо контракција и све нормално. Против: -. Декомпресовати фолдер "дирфилес" у архиву "арцхиведирфилес.тар.гз" користите команду: тар -зцвф "арцхиведирфилес.тар.гз" "дирфилес" екстракт датотеке из архиве: Тар -кф "арцхиве_дир_филес.тар.гз" Све Некотирани АКПЦ_ИДС + = "812"; Популарност: ...

17. јун 2013
Коментари су искључени

Инсталл Вебмин на ЦентОС 6

Додавање спремишта Вебмин /етц/иум.репос.д/вебмин.репо садржај фајла: [Вебмин] наме = Вебмин Дистрибуција Неутрална басеурл = хттп: //довнлоад.вебмин.цом/довнлоад/иум енаблед = 1 гпгкеи = хттп: // ввв.вебмин.цом/јцамерон-кеи.асц иум инсталл Вебмин -И Сада можете да одете на хттпс: // ИП: 10000 ПС Немојте заборавити да додате порт ...

17. јун 2013
Коментари су искључени